חלת שום ועשבי תיבול

מרכיבים:

  • חלה מתוקה בונז'ור ולתנור
  • חופן כוסברה קצוצה
  • חופן פטרוזיליה קצוצה (ניתן להחליף בכוסברה)
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 3 כפות שמן זית.
  • מלח גס

אופן ההכנה:

  1. מוציאים את החלה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים עד שהחלה מכפילה את גודלה בטמפ' של כ- 25 מעלות.
  2. בקערה מערבבים את השמן עם הפטרוזיליה והמלח.
  3. מורחים היטב על החלה התפוחה.
  4. אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות טורבו, כחצי שעה.
  5. בתיאבון!