שליש בגט

ניתן לאפות יחד עם:

אין מוצרים נוספים

מק"ט: 6921300

סידור מוצרים
סידור מוצרים
15 יח' במגש באגט 60X40

זמן הפשרה
זמן הפשרה
30-45 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
ללא

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות
בתהליך ישיר כ 45-60 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
לייבש את המוצר בטמפ' החדר כ- 5 דקות,
לחרוץ 2 חיתוכים אלכסוניים שווים לאורך המוצר

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 230 מעלות כיוון תכנית אפיה מספר- 1
תנור עגלה: 250 מעלות כיוון תכנית מספר- 1

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 8: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור עד לירידה של 150 מעלות,
לכוון תנור ל 190 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור כ- 20 שניות,
לכוון תנור ל- 210 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 16-18 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
יש לסדר את חצאי הבגט, כך שלא יגלשו מהמגש לאחר התפיחה.

הדפס