קרואסון שקדים אישי חלבי

ניתן לאפות יחד עם:

קרואסון חמאה שוקולד אישי חלבי, קרואסון חמאה אישי חלבי

מק"ט: 6924317

סידור מוצרים
סידור מוצרים
12 יח' במגש שטוח 60X40, ע"ג נייר אפייה

זמן הפשרה
זמן הפשרה
45-60 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
ללא

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ללילה, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות, בתהליך ישיר כ 75-90 דקות בטמפ' של 30 מעלות 60% לחות, לייבש באוויר החדר 20-30 דקות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
להבריש ביצה מדוללת במים על פני המוצר

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 8/: 190 מעלות
תנור עגלה: 200 מעלות

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 8: להכניס לתנור, לכוון ל- 165 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור, לכוון ל- 185 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 17-19 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון זהוב של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
יש להקפיד לא לפתוח את דלת התנור במשך זמן האפייה.
מכיוון שהבצק על בסיס חמאה, חשוב להתפיח ב 30 מעלות.

הדפס