קרואסון ביס חמאה

ניתן לאפות יחד עם:

אין מוצרים נוספים

מק"ט: 6921404

סידור מוצרים
סידור מוצרים
36 יח' במגש שטוח 60X40, ע"ג נייר אפייה

זמן הפשרה
זמן הפשרה
20 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
ללא

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה

לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות,
בתהליך ישיר כ 45-60 דקות בטמפ' של 30 מעלות 75% לחות
בחורף זמן תפיחה מתארך לכיוון 90 דקות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
להבריש ביצה מדוללת במים על פני המוצר

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 200 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 8
תנור עגלה: 210 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 11

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 4/8/10: להכניס לתנור, לכוון ל 165 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור, לכוון ל- 180 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 16-18 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
ניתן להבריש בסירופ סוכר – לא חובה
קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
להקפיד לא לפתוח את דלת התנור במשך האפייה.
מכיוון שהבצק על בסיס חמאה, חשוב להתפיח ב 30 מעלות.

הדפס