קרואסון בטעם חמאה אישי

ניתן לאפות יחד עם:

קרואסון בטעם שוקולד אישי, עוגת גבינה אישית

מק"ט: 6921372

סידור מוצרים
סידור מוצרים
12 יח' במגש שטוח 60X40, ע"ג נייר אפייה

זמן הפשרה
זמן הפשרה
20 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
ללא

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ללילה, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
כ 45-60 דקות בטמפ' של 38 מעלות, 75% לחות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
להבריש ביצה מדוללת במים על פני המוצר

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 200 מעלות לכוון תבנית אפייה מספר- 3
תנור עגלה: 210 מעלות לכוון תבנית אפייה מספר- 11

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 4/8/10: להכניס לתנור, לכוון ל- 175 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור, לכוון ל- 185 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 18-20 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
ללא

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
שים לב לאפיית המוצר בתנור פרווה / חלבי.

הדפס