עוגת קראנץ' קינמון

ניתן לאפות יחד עם:

קראנץ' שוקולד

מק"ט: 6921469

סידור מוצרים
סידור מוצרים
4 יח' בתבנית מסופקת, על מגש שטוח 40X60

זמן הפשרה
זמן הפשרה
60-90 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
ללא

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות,
בתהליך ישיר כ 45-60 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות.
קראנץ' קינמון דורש אף זמן תפיחה ארוך יותר.

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
להבריש ביצה מדוללת במים על פני המוצר

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 200 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 6
תנור עגלה: 200 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 10

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 4/8/10: להכניס לתנור, לכוון ל- 165 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור, לכוון ל- 185 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 30-35 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
להבריש בסירופ סוכר

דגשים:

עוגת הקראנץ' מתפתחת מעט מאוד לאחר זמן התפיחה, רוב ההתפתחות מתבצעת בזמן האפייה, כך שיש להכניס לתנור בכל מקרה לאחר זמן התפיחה הנ"ל.

הדפס