עוגת בריוש תפוחים ואגוזים

ניתן לאפות יחד עם:

עוגת בריוש גבינה, עוגת בריוש פרג

מק"ט: 6923653

סידור מוצרים
סידור מוצרים
4 יח' בתבנית מסופקת, על מגש שטוח 40X60

זמן הפשרה
זמן הפשרה
45-60 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
ללא

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות,
בתהליך ישיר כ 45-60 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
להבריש ביצה מדוללת במים ע"פ המוצר

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 200 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 11
תנור עגלה: 210 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 8

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 4/8/10: להכניס לתנור, לכוון ל 165-170 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור, לכוון ל- 170 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 23-25 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
מריחת סירופ סוכר

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
לאחר הקירור יש לארוז את הבריוש באריזות בונז'ור, להדביק מדבקת מוצר מסופקת ולהציג.
שים לב לאפיית המוצר בתנור פרווה / חלבי.

הדפס