סופגניות

ניתן לאפות יחד עם:

סופגנייה מיני

מק"ט: 6921477, 6921478

סידור מוצרים
סידור מוצרים
למרוח שמן בעזרת מברשת על גבי המגש, לסדר
5X3 יח' במגש 60X40 במרחק שווה

זמן הפשרה
זמן הפשרה
30-45 דקות

זמן התפחה
זמן התפחה
תפיחה יבשה כ 30-45 דקות בטמפ' של 40 מעלות ,ללא לחות (יש להוציא את מגשי המים מתחתית תא התפיחה או לבטל לחות בחדרי לחות ריטרדר)

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
לאחר השהייה בקירור בלילה יש להשלים תפיחה לפי התפתחות המוצר, יש לוודא שהסופגנייה יבשה ובגודל הנכון לפני הטיגון

חימום מטגנת מראש
חימום מטגנת מראש
175 מעלות

טיגון
טיגון
להעביר מגש קרוב למטגנת, להרים מתחתית הסופגנייה בעדינות ולהפוך לתוך השמן בזהירות, כך שהצד החלק העליון יצוף על גבי השמן. לטגן בטמפ' של 160-170 מעלות

זמן טיגון
זמן טיגון
יש לטגן כל צד לפחות 3 דקות

טיפול לאחר טיגון
טיפול לאחר טיגון
קירור בטמפ' חדר בעגלת שרות

ציפוי
ציפוי
1. לפזר אבקת סוכר בעזרת מסננת דקה.
2. ניתן לצפות בשוקולד/פונדנט חם את החלק העליון של הסופגנייה ולקשט בסוכריות צבעוניות

מילוי הסופגנייה
מילוי הסופגנייה
בעזרת שק זילוף וצנטר ניתן להזריק ממרכז החלק העליון לתוך בטן הסופגנייה כמות סבירה של ריבה/מלית, ולמשוך כלפי מעלה כך שמעט מהריבה יראה בראש הסופגנייה

דגשים:

  1. חשוב ליבש את הסופגנייה, על מנת לשמור על תהליך טיגון נכון של המוצר.
  2. יש לוודא ולשמור טמפ' חום המטגנת בעזרת טרמומטר חום תקין כך שלא יעלה מעל 170 מעלות.
  3. יש לקרר את הסופגניות לאחר הטיגון באוויר החדר, בכדי למנוע המסת סוכר/ציפוי.
הדפס