מאפה ריקוטה מתוק

ניתן לאפות יחד עם:

אצבע בטעם שוקולד, אצבע בטעם וניל, עוגת תפוחי עץ עלים

מק"ט: 6927575

סידור מוצרים
סידור מוצרים
24-30 יח' במגש שטוח 60X40, ע"ג נייר אפייה

זמן הפשרה
זמן הפשרה
20 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
להבריש ביצה מדוללת על פני המוצר באופן אחיד

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
ללא

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
ללא

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 210 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 7
תנור עגלה: 230 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 5

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 4/8/10: להכניס לתנור, לכוון ל 180-190 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור, לכוון ל- 210 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 18-20 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
לקרר ולסנן אבקת סוכר באופן עדין על גבי המוצר

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.

הדפס