


לצפות בקמח חיטה מלא


המוצר בתהליך ישיר כ 60-75 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות


תנור עגלה: 250 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 2

לכוון ל- 170 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור כ- 20 שניות, לכוון ל- 185 מעלות


דגשים:
יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
בשלב ציפוי המוצר יש לטבול את ראש המוצר אל תוך הציפוי כך שכל החלק העליון של הלחם יהיה מצופה, ולהחזיר למגש להמשך תפיחה.