לחם טבע לבן

ניתן לאפות יחד עם:

לחם טבע עשיר בחיטה מלאה

מק"ט: 6921915

סידור מוצרים
סידור מוצרים
25 3 יח' במגש שטוח 60X40, עם נייר אפייה

זמן הפשרה
זמן הפשרה
45-60 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
יש להדביק בול ייעודי על גבי הלחם,
לצפות את המוצר בשומשום

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות
המוצר בתהליך ישיר כ 60-75 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
לייבש את המוצר בטמפ' החדר כ- 10 דקות, ולחרוץ חיתוכים לעומק של 1 ס"מ בשטח הפנים של הלחם

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 230 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 5
תנור עגלה: 250 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 2

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 8: להכניס לתנור, ולהפעיל קיטור עד לירידה של 150 מעלות,
לכוון ל- 170 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור כ- 20 שניות, לכוון ל- 185 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 29-32 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
בשלב ציפוי המוצר יש לטבול את ראש המוצר אל תוך הציפוי כך שכל החלק העליון של הלחם יהיה מצופה, ולהחזיר למגש להמשך תפיחה.

הדפס