לחם ג'בטה

ניתן לאפות יחד עם:

אין מוצרים נוספים

מק"ט: 6921326

סידור מוצרים
סידור מוצרים
4 יח' במגש שטוח 60X40, עם נייר אפייה

זמן הפשרה
זמן הפשרה
45 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
ללא

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות
המוצר בתהליך ישיר כ 45-60 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
פיזור קמח לבן על פני המוצר, וחיתוך אחד לאורך המוצר

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 210 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 1
תנור עגלה: 230 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 1

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 4/8/10: להכניס לתנור, ולהפעיל קיטור עד לירידה של 150 מעלות,
לכוון ל- 190 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור כ- 15 שניות, לכוון ל- 200 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 18-19 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:

לא מומלץ להפשיר בתפיחת לילה המוצר מכיל אחוז מים גבוה, לתפעל באופן ישיר.
יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.

הדפס