לחם בונז'ור שאור אגוזים אפוי חלקי

ניתן לאפות יחד עם:

לחם בונז'ור שיפון רוסי אפוי חלקי, לחם בונז'ור שאור דגנים אפוי חלקי, לחם בונז'ור דגנים אפוי חלקי

מק"ט: 6923628

סידור מוצרים
סידור מוצרים
4 יח' במגש שטוח 60X40, עם נייר אפייה

זמן הפשרה
זמן הפשרה
30-40 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
ללא

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ללא

זמן התפחה
זמן התפחה
ללא

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
ללא

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 200 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 12
תנור עגלה: 220 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 16

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 4/8/10: להכניס לתנור, ולהפעיל קיטור עד לירידה של 180 מעלות (מעט קיטור),
לכוון ל- 180 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור 8-10 שניות, לכוון ל- 200 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 8-10 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
יש לארוז את הלחמים בשקית לחם, אותה ניתן להזמין דרך מוקד ההזמנות.

הדפס