


לצפות את המוצר בשומשום


המוצר בתהליך ישיר כ 45-60 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות


תנור עגלה: 250 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 1

לכוון ל- 190 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור כ- 20 שניות, לכוון ל- 210 מעלות


דגשים:
יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
יש לסדר את הלחם כך שלא יגלוש מהמגש לאחר התפיחה.
ניתן לקשט את הלחם בכל ציפוי אחר (פרג שלם, זעתר, תערובת שומשום, קצח וכו').