לחם איטלקי

ניתן לאפות יחד עם:

אין מוצרים נוספים

מק"ט: 6921313

סידור מוצרים
סידור מוצרים
4 יח' במגש שטוח מעל נייר אפייה 60X40

זמן הפשרה
זמן הפשרה
30-45 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
יש להדביק בול ייעודי על גבי הלחם,
לצפות את המוצר בשומשום

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות
המוצר בתהליך ישיר כ 45-60 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
לייבש את המוצר בטמפ' החדר כ- 10 דקות, ולחרוץ 4 חיתוכים אלכסוניים שווים לאורך המוצר

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 230 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 1
תנור עגלה: 250 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 1

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 4/8/10: להכניס לתנור, ולהפעיל קיטור עד לירידה של 150 מעלות,
לכוון ל- 190 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור כ- 20 שניות, לכוון ל- 210 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 18-20 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
יש לסדר את הלחם כך שלא יגלוש מהמגש לאחר התפיחה.
ניתן לקשט את הלחם בכל ציפוי אחר (פרג שלם, זעתר, תערובת שומשום, קצח וכו').

הדפס