חלה קלועה

ניתן לאפות יחד עם:

אין מוצרים נוספים

מק"ט: 2132169

סידור מוצרים
סידור מוצרים
3 יח' במגש שטוח מעל נייר אפייה 60X40

זמן הפשרה
זמן הפשרה
60-80 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
יש להדביק בול ייעודי על גבי החלה,
יש לצפות היטב את החלה בשומשום בשלב הפשרת המעטפת החיצונית של החלה

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות
המוצר בתהליך ישיר כ 60-90 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
ללא

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 230 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 5
תנור עגלה: 250 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 6

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 8: להכניס לתנור, ולהפעיל קיטור עד לירידה של 150 מעלות,
לכוון ל- 170 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור כ- 20 שניות, לכוון ל- 190 מעלות.לפתוח ארובה 5 ד' לפני תום האפייה- לא חובה. לפתוח ארובה 5 ד' לפני תום האפייה- לא חובה

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 29-30 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
יש לסדר את מגשי החלה בעגלה/תנור, כך שלאחר תפיחה/אפייה לא יהיה מגע בין החלה למגש העליון.

הדפס