חלה מתוקה קלועה

ניתן לאפות יחד עם:

אין מוצרים נוספים

מק"ט: 6921322

סידור מוצרים
סידור מוצרים
3 יח' במגש שטוח עם נייר אפייה

זמן הפשרה
זמן הפשרה
60-80 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
הדבקת בול ייעודי על גבי החלה

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות בתהליך ישיר כ 60-90 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
מריחת נדיבה של ביצה מעורבבת היטב על כל פני החלה, ופיזור עדין ואחיד של שומשום

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 230 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 6
תנור עגלה: 250 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 7

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 8: להכניס לתנור (ללא קיטור), לכוון ל- 165 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור (ללא קיטור), לכוון ל- 185 מעלות לפתוח ארובה 4 ד' לפני תום האפייה

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 28-30 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
יש לסדר את מגשי החלה בעגלה/תנור, כך שלאחר תפיחה/אפייה לא יהיה מגע בין החלה למגש העליון.

הדפס