ביס שקדים

ניתן לאפות יחד עם:

אין מוצרים נוספים

מק"ט:

סידור מוצרים
סידור מוצרים
16-20 יח' במגש שטוח 60X40, ע"ג נייר אפייה

זמן הפשרה
זמן הפשרה
בין  30 ל 60 דקות

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה

45 דקות אם הופשר בטמפ' חדר.
35-40 דקות לאחר תפיחת לילה.

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
מריחת ביצה מדוללת. פיזור שקדים פרוסים

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 8: 200 מעלות

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 8: להכניס לתנור, לכוון ל 165 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 16-18 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
מריחת סירופ סוכר, קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.

הדפס