ביס שוקולד

ניתן לאפות יחד עם:

רוגלך, תפוחיות שמרים, מאפה בטעם וניל, ריבועי פרג, ריבועי שמרים בטעם שוקולד, שנק שוקולד, שנק קינמון, גביניות

מק"ט: 6921387

סידור מוצרים
סידור מוצרים
36 יח' במגש שטוח 60X40, ע"ג נייר אפייה

זמן הפשרה
זמן הפשרה
30 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
ללא

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות,בתהליך ישיר כ 45-60 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
לפזר מזרה שוקולד

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 200 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 8
תנור עגלה: 210 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 11

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 4/8/10: להכניס לתנור, לכוון ל 165-175 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור, לכוון ל- 180 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 16-18 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
להבריש את המוצרים בסירופ סוכר, ולקרר בעגלת שרות

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
להבריש את הסירופ מיד לאחר האפייה, כשהמוצר חם.

הדפס