בייגל רול דגנים

ניתן לאפות יחד עם:

בייגל רול

מק"ט: 6921334

סידור מוצרים
סידור מוצרים
15 יח' במגש שטוח עם נייר אפייה

זמן הפשרה
זמן הפשרה
45-60 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
לצפות בשיבולת שועל או תערובת דגנים

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות
המוצר בתהליך ישיר כ 45-60 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
ללא

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 200 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 4
תנור עגלה: 230 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 4

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 4/8/10: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור עד לירידה של 100 מעלות, לכוון ל- 170 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור כ- 15 שניות, לכוון ל- 180 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 16-18 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
בשלב ציפוי המוצר יש לטבול את ראש המוצר אל תוך דגני הציפוי כך שכל החלק העליון של הלחמנייה יצופה בדגנים, ולהחזיר למגש לתפיחה.

הדפס