בגט קראסט דגנים מלאים א.ח

ניתן לאפות יחד עם:

בגט קראסט שיפון חמוציות ואגוזים, בגט קראסט לבן אפוי חלקי

מק"ט: 6928111

סידור מוצרים
סידור מוצרים
על מנת לקבל "קראסט" קשה יותר, יש לסדר על גבי מגש בגט (שקעים)

זמן הפשרה
זמן הפשרה
45-60 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
ללא

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ללילה, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
ללא

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
ללא

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 200 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 13
תנור עגלה: 220 מעלות לכוון תכנית אפייה מספר- 17

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 4/8/10: להכניס לתנור, ולהפעיל קיטור עד לירידה של 180 מעלות,
לכוון ל- 180 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור עד לירידה של 200 מעלות,
לכוון ל- 200 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 9-10 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:

יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים מומלץ להפחית זמן אפייה.
אפשרות לאפייה על גבי מגש שטוח, אך לקבלת קראסט קשה יותר יש לאפות במגשי בגט.

הדפס