בגט פיסל

ניתן לאפות יחד עם:

אין מוצרים נוספים

מק"ט: 6921297

סידור מוצרים
סידור מוצרים
5 יח' במגש באגט 60X40

זמן הפשרה
זמן הפשרה
20 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
לפזר קישוט רצוי לאורך כל המוצר

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות
בתהליך ישיר כ 45-60 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
לייבש את המוצר בטמפ' החדר כ- 10 דקות,
לחרוץ 6 חיתוכים אלכסוניים שווים לאורך המוצר

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 230 מעלות כיוון תכנית אפיה מספר- 1
תנור עגלה: 250 מעלות כיוון תכנית מספר- 1

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 8: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור עד לירידה של 150 מעלות,
לכוון תנור ל 190 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור כ- 20 שניות,
לכוון תנור ל- 210 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 16-17 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:
יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
ההוראות מתייחסות לאפייה בתנור מלא, באפייה של מגשים בודדים ממומלץ להפחית זמן אפייה.
יש לסדר את הבגט הקפוא, כך שלא יגלוש מהמגש לאחר התפיחה.

הדפס