בגט עשיר בחיטה מלאה

ניתן לאפות יחד עם:

אין מוצרים נוספים

מק"ט: 6922603

סידור מוצרים
סידור מוצרים
5 יח' במגש באגט 60X40

זמן הפשרה
זמן הפשרה
30-45 דקות

טיפול לאחר הפשרה
טיפול לאחר הפשרה
ללא

השהייה בקירור
השהייה בקירור
ע"ג עגלה במקרר עד 4 מעלות ל- 24 שעות, מכוסה ביריעת ניילון

זמן התפחה
זמן התפחה
לאחר תפיחת לילה יש להשלים תפיחה בהתאם להתפתחות
בתהליך ישיר כ 30-45 דקות בטמפ' של 38 מעלות 75% לחות

טיפול לאחר תפיחה
טיפול לאחר תפיחה
לפזר בעדינות מעט קמח מלא ע"ג המוצר

חימום התנור מראש
חימום התנור מראש
תנור 4/8/10: 230 מעלות כיוון תכנית אפיה מספר- 1
תנור עגלה: 250 מעלות כיוון תכנית מספר- 1

טמפרטורת אפייה
טמפרטורת אפייה
תנור 8: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור עד לירידה של 150 מעלות,
לכוון תנור ל 190 מעלות
תנור עגלה: להכניס לתנור ולהפעיל קיטור כ- 20 שניות,
לכוון תנור ל- 210 מעלות

זמן אפייה
זמן אפייה
כ 18-20 דקות

טיפול לאחר אפייה
טיפול לאחר אפייה
קירור חדר בעגלת שרות

דגשים:
יש לשמור באפייה על גוון חום בהיר של המוצר.
הבגט תופח מהר יותר, באופן יחסי לבגט לבן.
יש להקפיד על אפייה של לפחות 22 דקות, לקבלת קליפה קריספית.

הדפס