דלג לתוכן המרכזי

שוקולד עם שברי עוגיות

שוקולד עם שברי עוגיות
חומרים
200 גרם שוקולד
2 עוגיות שוקולד צ׳יפס שבורות לחתיכות קטנות
חופן סוכריות m‪&‬ms

הכנה
שוברים את השוקולד לקוביות קטנות ומעבירים אותו לכלי עמיד בחום.
ממיסים את השוקולד במיקרוגל, בפולסים של 20 שניות, תוך ערבוב בין חימום לחימום על מנת לא לשרוף את השוקולד.
כשהשוקולד נמס מעבירים אותו לתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה ומורחים אותו בעזרת מרית לעובי של כ-3/4 מ״מ.
מפזרים שברי עוגיות וסוכריות על גבי השוקולד. מעבירים למקרר לשעה עד שהשוקולד קשה. שוברים לחתיכות ואוכלים מיד. שומרים בקירור.