שבלולי קינמון

מצרכים
לבצק:
חצי קילו קמח שמרים
שקית סוכר וניל
100 גרם סוכר
כוס חלב פושר
2 חלמונים
100 גרם חמאה מומסת, פושרת
קורט מלח
למילוי-
כוס סוכר חום כהה
3 כפות קינמון
שקית סוכר וניל
אינסטנט פודינג – 2 כפות
חמאה מומסת 50 גרם

אופן ההכנה:
שמים את כל חומרי הבצק ולשים כעשר דקות. את המלח מוסיפים לקראת סוף הלישה.
מערבבים את חומרי המילוי ומניחים בצד.
מתפיחים לכשעה עד להכפלת הנפח במקום חמים ומכוסה.
מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי ס"מ על משטח מקומח.
מורחים את החמאה מעל הבצק ומעל מפזרים את מילוי הקינמון.
מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות. מניחים בתבנית על נייר אפייה כשהשבלולים קרובים זה לזה. משהים להתפחה לעוד כחצי שעה ואופים בחום של 180 מעלות לעשרים דקות

הדפס