קרפ צרפתי

כ 10-15 יח' (תלוי בגודל המחבת)

חומרים:
1 כוס קמח
1 כוס חלב
2 ביצים
1.5 כפות סוכר
קורט מלח
מעט שמן קנולה לטיגון
ממרח שוקולד (או כל ממרח אחר שאוהבים)
בננה לקישוט (לא חובה)

אופן הכנה:
1. בעזרת בלנדר מוט ידני מערבלים את כל המצרכים לבלילה אחידה ללא גושים
2. מחממים מעט שמן במחבת
3. בעזרת מצקת יוצקים מהבלילה למחבת, שכבה דקה
4. כשהקרפ מתמלא בבועות הופכים לצד השני לכ-20 שניות. וכן הלאה עד לסיום הבלילה
5. להגשה –מורחים שוקולד בנדיבות, מקפלים לחצי ואז לשלושה שלישים ומניחים על צלחת עם פרוסות בננה
6. ניתן להחליף לכל ממרח ופרי אחר שאוהבים

הדפס