קרמוגית

למלית:
צנצנת ממרח שוקולד

לבצק:
300 גרם חמאה
חצי מיכל שמנת מתוקה
2 חלמונים
100 גרם אבקת סוכר
500 גרם קמח

אופן ההכנה:
1. מסדרים כדורים בגודל 2 ס"מ של ממרח שוקולד בעזרת כפית או שקית זילוף (ניתן גם לקנות דיסקיות שוקולד חלב) ומקפיאים למשך חצי שעה
2. לשים היטב את כל מרכיבי הבצק עד לבצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
3. מוציאים את הבצק מהמקר ויוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג
4. מוציאים את השוקולד מהמקפיא, ועוטפים כל מטבע שוקולד בכדור בצק
5. אופים כ 18 דקות בחום של 180 מעלות.

הדפס