קרוטונים בטעמים

קרוטונים חלה ושום

1/2 חלה פרוסה וחתוכה לקוביות קטנות
1/4 כוס שמן זית
1 כפית מלח גרוס
קורט פלפל שחור גרוס
5-6 שיני שום כתוש

קרוטונים בגט ועשבי תיבול

1 בגט פרוס וחתוך לקוביות קטנות
1/4 כוס שמן זית (או יותר במידת הצורך)
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1/2 כף אורגנו יבש או בזיליקום יבש
2 ענפים תימין
מלח, פלפל גרוס

קרוטונים שאטה ופרמז'ן

1/2 חלה או בגט שלם
1/4 כוס שמן זית
2 כפות פלפל שאטה גרוס
2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
1 כפית מלח גרוס
קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

• מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב, מוסיפים את קוביות החלה או הבגט ובעזרת הידיים מערבבים היטב ובעדינות עד שכל הקוביות מצופות
• מחממים תנור ל 190 מעלות
• מרפדים תבנית אפיה גדולה של תנור בנייר אפיה ושופכים עליה את קוביות הלחם המצופות.
• מכניסים לתנור ואופים 15-20 דקות ומדי פעם מערבבים את הקוביות עד להזהבה
• מוציאים ומצננים

הדפס