דלג לתוכן המרכזי

קסטה ביתית

קסטה
חומרים ל-10 יחידות
20 עוגיות שוקולד צ׳יפס
10 כפות גדושות גלידת וניל (כ-200 גרם)
150 גרם שוקולד מריר
סוכריות לקישוט

הכנה
יוצרים זוגות מהעוגיות כשבסיס כל עוגיה פונה כלפי מעלה
בעזרת כף גלידה מניחים כדור גלידה במרכז כל עוגיה וסוגרים לסנדוויץ׳
מעבירים למקפיא ל-30 דקות להתייצבות
בכלי עמיד בחום, ממיסים את השוקולד במיקרוגל, בפולסים של 20 שניות, תוך ערבוב בין חימום לחימום על מנת לא לשרוף את השוקולד.
כשהשוקולד נמס מעבירים אותו לכוס נוחה לטבילה, רחבה מעט מרוחב העוגיה.
מוציאים את הקסטות מהמקפיא וטובלים מיד בשוקולד החם, ממעבירים לרשת צינון ומפזרים סוכריות צבעוניות.
שומרים את הקסטות במקפיא, בכלי אטום מרופד בנייר אפייה, עד חודש.