קישוט דובדבנים על עוגה

הדובדבנים מוסיפים המון לעוגות, מאפים וכקישוט על קצפת
תמיד טוב שיש דובדבנים משומרים בסירופ במטבח מוכנים לשימוש.
כך תכינו אותם בעצמכם:

חומרים:
750 גרם נטו דובדבנים מגולענים
רבע כוס יין אדום מתוק ומחוזק
2 כוסות (400 גרם) סוכר
כף מיץ לימון
מקל קינמון

אופן ההכנה:
מניחים בסיר את כל החומרים. מערבבים, מכסים ומשרים לילה בטמפרטורת החדר. מרתיחים את הדובדבנים המושרים ומסירים את הקצף. מנמיכים את האש ומבשלים ללא מכסה על סף בעבוע עדין למשך שעה. מעקרים צנצנת גדולה ומאחסנים במקרר

הדפס