דלג לתוכן המרכזי

קרואסון שקדים

מרכיבים:
לקרם השקדים:
400 גרם סוכר
400 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
400 גרם שקדים טחונים
5 ביצים
3/4 כוס קמח
קליפה מחצי לימון
קורט קינמון (לא חובה)
8 קרואסונים חמאה (הכנה ביתית לפי המתכון הקנוי)

סירופ סוכר:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
מרתיחים בסיר עד שהמסה רותחת היטב.
לקישוט – שקדים מולבנים פרוסים

הוראות הכנה:

מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר עד לתערובת אוורירית מעט, מוסיפים את השקדים, מוסיפים ביצה לאט לאט, מוסיפים את הקמח, קליפת לימון וקינמון ומערבבים עד להמסה הומוגנית.
פותחים כל קרואסון באמצע כמו סנדוויץ', טובלים את הקרואסונים במי הסוכר (מומלץ להכין מראש על מנת לתת להם זמן להצטנן מעט)
מורחים כל קרואסון בממרח שקדים ומניחים בתבנית אפייה, אופים למשך 15-20 דקות.
בתאבון!!