קאפקייק שוקולד

מצרכים לקאפקייק:
2 ביצים
50 גרם חמאה רכה מאוד (לפרווה חצי כוס שמן)
1.5 כוס קמח
1 כף גדושה אבקת אפייה
כוס סוכר
חצי כוס חלב (לפרווה חצי כוס מיץ תפוז או מים)

אופן ההכנה:
1. בקערה מערבלים את הביצים והחמאה מוסיפים סוכר בהדרגה, ניתן לערבל במיקסר עם וו גיטרה בהחלט אפשרי גם ערבול טוב ידני.
2. בקערה נוספת מערבבים קמח ואבקת האפייה, מתחילים להוסיף בהדרגה לתערובת הביצים מידי פעם מוסיפים את הנוזל.
3. מערבלים היטב לתערובת אחידה, יוצקים לתחתית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, אפייה של כ-25 דקות. זמן האפייה משתנה בין סוגי התנורים אז לשים לב. לאחר שמתקרר צפו בקרם לטעמכם, בתיאבון!

הדפס