דלג לתוכן המרכזי

פרנץ׳ טוסט באגט עם פטריות צלויות ופרמז'ן

החומרים:
באגט
1 סלסלת פטריות
2 כפות שמן זית
2 כפות רוטב סויה
½ כפית טימין טרי
1 ביצה
½ כוס חלב
1 כף חמאה
קורט מלח
קורט פלפל
100 גר' ריקוטה
חופן פטרוזיליה
30 גר' פרמזן

אופן ההכנה:
פורסים באגט לפרוסות. פורסים פטריות לפרוסות דקות.
מחממים שמן זית במחבת. מקפיצים את הפטריות עם רוטב סויה וטימין טרי. מוציאים את הפטריות לכלי בצד.
בקערה טורפים ביצה עם חלב. טובלים בתערובת את פרוסות הבאגט. מניחים בצלחת.
במחבת ממיסים חמאה. מטגנים כל פרוסת באגט משני הצדדים. מפזרים מעל מלח ופלפל.
צילחות:
מניחים את פרוסות הבאגט המטוגנות על צלחת. על כל פרוסה מורחים ריקוטה. עליה עורמים ערמה של פטריות מוקפצות. מגרדים מעל פרמזן. מקשטים בפטרוזיליה.