דלג לתוכן המרכזי

פודינג חלה

מצרכים:
חלה שלמה
½ כוס סוכר
1 ½ כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
מקל וניל
50 גר' פיסטוקים
20 ענבים אדומים
10 תותים
30 גר' שבבי קוקוס
2 כפות סוכר חום דמררה
אבקת סוכר
חמאה לשימון התבנית

אופן ההכנה:
בוצעים חלה שלמה לחתיכות בינוניות .
בקערה, מערבבים את הביצים עם הסוכר, חלב שמנת
מתוקה ומקל וניל .
טורפים היטב בעזרת מטרפה.
קוצצים את הפיסטוקים.
חוצים לשניים את ענבים אדומים
ופורסים את תותים לפרוסות
לקערת הביצים מוסיפים את חתיכות הלחם שבבי
קוקוס, פיסטוקים, הענבים והתותים.
משמנים תבנית חסינת חום בחמאה ויוצקים את
התערובת אליה.
מפזרים מעל סוכר חום דמררה ומעט פיסטוקים
ותותים.
אופים 35 דקות על 180 מעלות
לאחר שמתקרר מפזרים אבקת סוכר