דלג לתוכן המרכזי

פודינג חלה וגבינות

מצרכים:
חלה שלמה
2 ביצים
1 כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
שן שום קצוצה
100 גר' גבינת גאודה חתוכה לקוביות
100 גר' פרמזן מגורר
2 גבעולים של בצל ירוק
1 פלפל אדום
30 גר' גרעיני חמנייה
מעט פרמזן לפיזור
מלח
פלפל
כף שמן זית
מעט פטרוזיליה לפיזור

אופן ההכנה:
חותכים את החלה לחתיכות.
בקערה, מערבבים את הביצים עם החלב והשמנת .
מוסיפים שן שום קצוצה ומתבלים במלח ופלפל.
טורפים היטב בעזרת מטרפה.
קוצצים את הבצל הירוק והפלפל האדום לקוביות.
מוסיפים לקערת הביצים והחלב את חתיכות הלחם,
תערובת הגבינות , בצל ירוק ופלפל אדום.
מפזרים את גרעיני החמנייה.
מערבבים היטב.
משמנים עם שמן זית כלי חסין חום ויוצקים את התערובת.
מפזרים מעל פרמזן ומעט פלפל שחור.
אופים 35 דקות ב- 180 מעלות.