עוגת שוקולד חמה- אלונה זוהר

מצרכים:
ל-8 מנות
250 גרם שוקולד מריר
200 גר חמאה
200 גר סוכר
5 ביצים
3 כפות קקאו
8 כפות קורנפלור

אופן ההכנה:
– להמיס שוקולד וחמאה במיקרוגל.
– בקערה אחרת לערבב במטרפה ידנית ביצים וסוכר.
– להוסיף את השוקולד והחמאה לתוך תערובת הביצים ולערבב לתערובת אחידה
– מנפים פנימה את אבקת הקקאו והקורנפלור. לערבב לבלילה חלקה
– לשמן כלים אישיים או קוקוטים ולהעביר את המסה עד ל3/4 גובה.
– לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 12 דקות.

הדפס