דלג לתוכן המרכזי

עוגת קרם גבינה ועוגיות

עוגת קרם גבינה ועוגיות
חומרים לתבנית מלבנית בגודל 20/30 ס״מ

לתחתית:
400 גרם עוגיות שוקולד צ׳יפס
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

לקרם:
1 מכל שמנת מתוקה 38%
1 גביע גבינה לבנה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס סוכר

לקישוט:
3 עוגיות שוקולד צ׳יפס שבורות לחתיכות גדולות

הכנה
תחתית:
במעבד מזון מניחים את העוגיות והחמאה ומעבדים לתערובת פירורית ואחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים לתחתית הדוקה ואחידה בעזרת הידיים.
מעבירים את התבנית למקפיא לרבע שעה.
בנתיים מכינים את הקרם:
בקערת מיקסר עם וו הקצפה מניחים את כל החומרים ומקפיצים כארבע-חמש דקות עד שנוצר קרם יציב מאד.
מורחים את הקרם על התחתית בעזרת מרית ומישרים למשטח חלק. מפזרים את העוגיות השבורות על גבי הקרם.
אם רוצים לחתוך את העוגה לקוביות יש להקפיא אותה כארבע שעות.
אפשר לאכול גם קר מהמקרר.