עוגת פבלובה

להכנת בסיס מרנג:
4 חלבונים
1/2 1 כוסות סוכר
עושים "בן מארי" – מניחים על הגז סיר עם מים ומדליקים את האש על להבה בינונית. בקערת נירוסטה או בסיר קטן יותר מניחים את החלבונים והסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס והמסה חמימה. מורידים מהאש ומעבירים למיקסר. מקציפים את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
מזלפים או מורחים על גבי נייר אפייה עיגול גדול של מרנג, ומכניסים לתנור על חום נמוך של כ- 100 מעלות לכשעתיים. עד שהמרנג יבש ויציב.
מכינים קרם וניל:
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
מקציפים את הכל ומורחים על גבי עיגול המרנג.
מסדרים מלמעלה פירות העונה ומגישים….

הדפס