עוגת פאדג' שוקולד

מתכון:
מצרכים:
50 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
1/2 כפית מלח
1/2כפית תמצית וניל
100 גרם שוקולד מריר, קצוץ
1 כוס אגוזי מלך, קלופים וקלויים
אופן ההכנה:
1. מרפדים תבנית בראוניז בנייר אפייה כך שהוא מכסה גם את הדפנות, ומשמנים בחמאה.
2. בסיר גדול, מניחים חמאה, סוכר, שמנת מתוקה ומלח ומביאים לרתיחה עדינה תוך כדי ערבוב. מסירים מהאש ומוסיפים את תמצית הוניל, שבבי השוקולד ו- ½ כוס אגוזי מלך. מערבבים לתערובת אחידה.
3. יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה. מפזרים מעל את אגוזי הלוז הנותרים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל- 1 – ½ 1 שעות. כשהפאדג' התייצב, חותכים לקוביות בעזרת סכין חדה.

הדפס