עוגת גלידה- אלונה זוהר

מצרכים:
1 קופסת חלב מרוכז וממותק
2 שמנת מתוקה (500 סמק)
1 כפית תמצית וניל איכותית
150 גרם שוקולד מריר מומס
15 יח' עוגיות שוקולד – 10 חתוכות בעזרת סכין ועוד 5 מפוררות בעזרת מעבד מזון

אופן הכנה:
1. להקציף שמנת מתוקה ווניל לקצפת יציבה וקשה.
2. לערבב בעזרת לקקן את השמנת עם החלב המרוכז.
3. לחלק את הבלילה לשניים. חלק אחד להניח בקערה בצד ולערבב אותה עם חתיכות העוגיות. חלק שני לערבב עם השוקולד המומס
4. לרפד תבנית בניילון נצמד ולסדר את המלית בשכבות
5. להקפיא כ 24 שעות .
4. להגשה- להפוך לצלחת הגשה להוריד את הניילון ולקשט בפירורי עוגיות

הדפס