עוגת גבינה ודובדבנים

כשאתם באמת רוצים להתפנק, עוגת גבינה ודובדבנים בכוסות אישיות תהיה מושלמת!

מצרכים לבסיס פריך:
עוגיות לוטוס (בטעם קרמל) מפוררות
לעוגת גבינה ושוקולד לבן:
קופסת גבינה לבנה 5%
גביע שמנת מתוקה 38%
100 גרם שוקולד לבן
רבע כוס סוכר
25 גרם חמאה

להגשה:
דובדבנים טריים
20 דובדבנים משומרים בסירופ

אופן ההכנה:
מכניסים שוקולד לבן לקערה שמתאימה למיקרוגל ומוסיפים חמאה.
ממיסים כחצי דקה במיקרוגל, מוציאים ומערבבים. חוזרים על הפעולה עד להמסה של השוקולד והחמאה.
בקערה נקייה מערבבים גבינה לבנה ואת תערובת השוקולד הלבן המומס.
בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה וסוכר לקצף יציב.
שופכים את תערובת השוקולד-גבינה לקצפת ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

ההגשה:
בתחתית כל כוס מניחים מעט עוגיות לוטוס מפוררות, מזלפים את תערובת הגבינה מעל עוגיות הלוטוס עד מחצית מגובה הכוס.
מניחים מעל תערובת הגבינה דובדבנים ומעט סירופ.
מזלפים מעל דובדבני האמרנה מתערובת הגבינה עד לשפת הכוס.
מפזרים מעל תערובת הגבינה מעט עוגיות לוטוס מפוררות.
מקשטים בעוד דובדבנים ומעט סירופ.
מכסים כל כוס בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות ל-6 שעות עדיף ללילה לפני ההגשה.
לפני ההגשה מקשטים בדובדבנים טריים חתוכים לחצי.
העוגות נשמרות במקרר כ-4 ימים.
בתיאבון!

הדפס