עוגת ביסקוויטים נוסטלגית

תנו לילדים להכין את העוגה הכי נוסטלגית שיש, כמעט בלי עזרה מההורים. ביסקוויטים, מילוי קרמי בציפוי שוקולד מעולה, מה צריך יותר?

מרכיבים:
400 גרם ביסקוויטים
1/2 כוס חלב
1 כפית תמצית וניל

למילוי:
250 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
2 קופסאות גבינה לבנה
2 או 3 כפות סוכר לפי הטעם
1 קופסה אינסטנט פודינג וניל
1 כפית קליפת לימון מגוררת (לא חובה)

לציפוי:
150 גרם שוקולד חלב
1/2 כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
1. מקציפים את השמנת, חלב ואינסטנט לקרם יציב. בקערה מערבבים את הגבינה, סוכר וקליפת לימון. בתנועת קיפול מחדירים את השמנת לתוך הגבינה.
2. מערבבים בצלחת עמוקה 1/2 כוס חלב ותמצית וניל. טובלים ביסקוויט בחלב טבילה מהירה וקצרה ומניחים בתבנית מלבנית של 30X18 ס"מ. יוצרים כך שכבת ביסקוויטים.
3. מורחים בעדינות מחצית מהקרם על הביסקוויטים. מכסים בשכבת ביסקוויטים טבולים. מורחים את שאר הקרם ומכסים בשכבת ביסקוויטים שלישית.
4. ממסים במיקרוגל שוקולד ושמנת לציפוי, חצי דקה בכל פעם, ומערבבים. ממשיכים עד שכל השוקולד נמס והתערובת חלקה ומבריקה. יוצקים את הציפוי על העוגה. מעבירים למקרר לשלוש שעות לפחות.
בתיאבון!

הדפס