עוגיות שקדים עם גנאש שוקולד

לגנאש שוקולד מריר:
150 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
מרתיחים את השמנת בסיר, מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד המריר. מערבבים עד שהמסה חלקה. מעבירים לקערה ומכניסים למקרר.
לעוגיות:
4 חלבונים
200 גרם אבקת סוכר
50 גרם סוכר
150 גרם שקדים טחונים
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
מקציפים את החלבון עם הסוכר לקצף יציב. בקערה בצד מערבבים אבקת סוכר ושקדים ומקפלים לתוך החלבון המוקצף. שמים בשק זילוף חד פעמי, ומזלפים עיגולים קטנים על גבי נייר אפייה.
מחממים תנור ל- 170 מעלות ואופים כ- 15-20 דקות. מקררים את העוגיות.
לאחר שהגנאש יציב והעוגיות קרות, שמים בעזרת כפית מעט גנאש על אחת העוגיות ומצמידים לה עוגייה נוספת ליצירת סנדוויץ.

הדפס