עוגיות שוקולד ציפס

מצרכים:
2 ביצים
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר חום
2\1 כוס סוכר לבן
1 כוס שמן
1 כפית וניל
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית מלח
3\2 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

• לחמם תנור ל180 מעלות
• לערבב בקערה את הביצים, שמן וכפית תמצית וניל
• להוסיף את המרכיבים היבשים: סוכר חום, סוכר לבן, כפית סודה לשתייה וכפית מלח
• להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב היטב
• לפרוס נייר אפייה על תבנית תנור, לצקת בעזרת כפית כדורים, להניח בצורה מרווחת בתבנית ולשטח מעט את העוגיות
• לאפות בתנור מחומם מראש עד להשחמה כ-15 דקות

הדפס