עוגה בחושה עם פירות יבשים

מצרכים
חומרים לעוגה בתבנית בגודל 30*40 ס"מ
6 ביצים מופרדות
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן צמחי
1/2 כוס יין אדום מתוק
11/2 כוס קמח תופח
1 כוס אגוזים מרוסקים
100 גרם שוקולד מריר, מגורר, או שוקולד צ’יפס
3/4 כוס פירות יבשים (שזיפים, משמשים, צימוקים) חתוכים לפיסות ומגולגלים בקמח (בכדי שלא ישקעו בעוגה)
אופן ההכנה
מחממים תנור ל180- מעלות.
מקציפים חלבונים לקצף יציב.
מערבבים היטב בקערה סוכר, חלמונים ושמן, ומוסיפים לסירוגין את היין וכמויות קטנות מהקמח. כשהעיסה אחידה מוסיפים לה אגוזים, שוקולד ופירות יבשים ומערבבים.
מקפלים את החלבונים לתוך שאר המסה.
אופים 30-25 דקות. מצננים מעט וחותכים לריבועי

הדפס