סמבוסק

יש מאכלים שלא צריך ללכת לטאבון בשבילם. הכנו לכם מתכון לסמבוסק עשיר במיוחד להכנה ביתית וקלה.

מצרכים לבצק:
400 גרם קמח
חצי כפית אבקת אפייה
200 גר' חמאה רכה
100 גר' שמנת מתוקה
100 גר' גבינה לבנה
כפית שטוחה של מלח
1 חלמון ביצה

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים הרטובים עד שמתאחדים, מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מכסים בנייר נצמד ומקררים שעתיים.
מהבצק ניתן לייצר רולדות או מאפים אישיים.

מצרכים למלית:
200 גר' גבינת עיזים (גליל של פורמאז')
200 גר' גבינה לבנה
2 ביצים
2 כפות שמן זית
1/2 כוס קמח
כפית מלח ורבע כפית חרדל דיז'ון חלק.
מערבבים את כל החומרים וממלאים את הרולדות או המאפים האישיים, אופים על 170 מעלות עד שמזהיב ויש לכם סמבוסק אישי בקלי קלות

הדפס