דלג לתוכן המרכזי

סביח פלפלים

סביח פלפלים
טפנד זיתים
טחינה
פרוסות ביצה קשה
פלפלים קלויים
עלי בזיליקום

מתכון לפלפלים קלויים:
יש הרבה שיטות לקליית פלפלים – זו השיטה שלי והיא מאד קלה:
מחממים תנור ל-200 מעלות על תוכנית צלייה עליונה, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
חותכים את הפלפלים לחתיכות גדולות וישרות
מניחים את הפלפלים עם הקליפה כלפי מעלה על התבנית וצולים 30-40 דקות עד שהקליפה משחימה ומתחילה להשרף בקצוות.
חשוב לשמור על התנור כדי שהפלפלים לא ישרפו לגמרי.
מעבירים את הפלפלים לכלי עם מכסה הרמטי ונותנים לפלפלים להזיע כחצי שעה.
אחרי חצי שעה מקלפים את הקליפות מבשר הפלפל. הקליפות יורדות בקלות ולא נורא אם נשארות קצת קליפות.