נקניק שוקולד כמו של פעם

מצרכים:
2 חבילות פתי בר (500 גר')
1 מיכל שמנת מתוקה
2 חבילות שוקולד מריר (200 גר')

לציפוי-
קוקוס או סוכריות

אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה בקערה (במיקרו, או בבן מארי) עד לקבלת מסה אחידה.
2. שוברים את הפתי בר לחתיכות קטנות ומעבירים לתוך הקערה עם השוקולד והשמנת ומערבבים היטב
3. יוצרים 2-3 נקניקים בעובי 5 ס"מ ועוטפים בניילון נצמד
4. עוטפים גם בנייר כסף ומקררים במקרר כחמש שעות.
5. שמים את הקוקוס (או הסוכריות) בצלחת שטוחה ומצפים את הנקניק.
6. פורסים ומגישים.

הדפס