דלג לתוכן המרכזי

נגיסי פיצה

מצרכים:
חלה שלמה
3 שיני שום קצוצות
200 מ"ל רוטב עגבניות איטלקי
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית אורגנו
50 גר' גבינת צ'דר
50 גר' מוצרלה קשה
2 כפות שמן זית
6 עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה:
לוקחים חלה שלמה ופורסים לפרוסות אבל לא עד הסוף.
מסובבים את החלה ופורסים מהכיוון הנגדי , לא עד הסוף, ליצירת
קוביות.
מכינים רוטב
לרוטב העגבניות האיטלקי מוספים 3 שיני שום קצוצות ומתבלים
במלח פלפל שחור ואורגנו.
מערבבים היטב.
פורסים את גבינת צ'דר והמוצרלה לפרוסות מלבניות.
בין קוביות החלה שנוצרו מפזרים מהרוטב האיטלק י
ושמים את פרוסות הצ'דר והמוצרלה לסירוגין.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה
ומכסים בנייר אלומיניום.
אופים 20 דקות ב – 200 מעלות
לאחר האפייה יוצקים שמן זית
ומפזרים עלי בזיליקום טריים