מתכון למילוי גנאש

אין כמו לשלב בין 2 אהבות כמו סופגניות ושוקולד.
לפניכם דרך פשוטה להכין מילוי גנאש (שוקולד מריר) טעים לסופגניות שלכם.

המצרכים:
200 גרם שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
מרתיחים את השמנת המתוקה, כשהשמנת רותחת שופכים אותה מעל השוקולד המריר ומערבבים היטב.
מצננים ומכניסים למקרר ללילה או ל-4 שעות לפחות.
מוציאים מהמקרר, מקציפים לקרם יציב ומזלפים.
במידה ורוצים ציפוי שוקולד, מחממים מעט את הקרם במיקרו לפני ההקצפה (חשוב שהקרם יהיה נוזלי אך לא חם), טובלים את ראש הסופגנייה בקרם ומניחים לה להתייצב. תיהנו

הדפס