מתכון לבורקס

אם הייתם יודעים כמה פשוט להכין בורקס, מזמן הייתם מכינים אותם לבד בבית
הכנו לכם מתכון לבורקס גבינה עם בצק עלים בקלי קלות.

מצרכים:
בצק עלים 500 גרם
קוטג` 5% – קופסה (250 גרם)
עמק – פתיתים 9% (150 גרם)
חמאה 100 גרם
מלח – רבע כפית שטוחה
פלפל שחור – קורט
ביצה
שומשום – 5 כפות

אופן ההכנה:
1. לחמם תנור ל-200 מעלות.
2. לפתוח את הבצק ולחתוך לריבועים בגודל הרצוי.
3. להבריש כל ריבוע בחמאה מומסת.
4. בקערה לערבב: קוטג, גבינה מגורדת, מלח ופלפל.
5. בעזרת כפית להניח על כל ריבוע מעט גבינה ולקפל למשולש (להדק מסביב).
6. לטרוף ביצה ולמרוח על כל משולש. לזרות מעל שומשום.
7. להניח בתבנית מעל נייר אפייה ולאפות עד להזהבה בחום של 220 מעלות 10-15 דקות.
8. בתיאבון!

הדפס